Livsfilosofi – hvem er jeg og hvorfor?

Livsfilosofi (filosia) er obligatoriske timer hos The Art of Peace. Målet med filosofien er at se på sit liv, de beslutninger man tager, de ord man bruger og de tanker man har. Livsfilosofi er en vigtig, hvis ikke den vigtigste del i en livsstilsændring.

I vores filosia bruger vi konkrete eksempler fra hverdagen og taler om hvorfor vi gør, som vi gør. Man kan sammenligne os med en computer der har fået data på harddisken og af og til er dataen skadelig og fører til, at vi tager beslutninger som ikke er gavnlige.

Vi bruger timerne til at reflektere over livet og får vendt de helt store spørgsmål som “hvem er jeg?” og “hvad er formålet?”.

Vores filosia-timer handler om at få rykket eleverne sindsmæssigt. Som en maratonløber der konstant arbejder for at forbedre sin tid, arbejder eleven i disse timer på at forbedre deres sindsmæssige kondition.

Vi tilbyder også filosia i form af foredrag på skoler og hos virksomheder. Fx har vi undervist på mange af kommunens skoler, kulturskolen, DK Company, Rødovre kommune og Social- og sundhedskolen.

The Art of Peace lærer dig hvem du er og livets fundamentale værdier.