Om The Art of Peace

Hos The Art of Peace, også kaldet Karatefamilien, underviser vi i livet. Vores speciale er mennesker som har det svært i livet. Det gælder misbrugere, psykisk ramte og mennesker, som generelt har svært ved at finde vejen. Vi har stor erfaring med at guide mennesker, som er kommet på afveje i form af fx. narkotika, alkohol eller lavt selvværd, som resultat af depression, angst, ocd og lignende diagnoser.

Vores redskab er kampkunsten og den ældgamle livsfilosofi, som påpeger, at den største kamp findes indeni: Du er din egen værste fjende.

I forløbet arbejder vi med alt fra hjælp til afvænning, opbygning af selvværd/selvtillid og uddannelse. Ugeskemaet består af en god blanding af fysisk og mental træning. Fx. har vi hver mandag hård fysisk karate-træning efterfulgt af livsfilosofi, hvor eleverne lærer at se indad og tænke over hvem de er. Vi har en fast ugentlig gåtur, som bl.a. minder eleverne om at leve i nuet og få kendskab til egnen. I ny og næ ser vi film, som er tæt knyttet til livsfilosofien. Udover undervisningen har eleverne faste arbejdsopgaver som fx. rengøring, oprydning og vanding af blomster. Vi har desuden tilknyttet to tidligere lærerinder med stor erfaring indenfor specialundervisning. Eleverne har derfor mulighed for at modtage undervisning i dansk, engelsk og matematik.

Vi har gennem årene haft stor succes med behandlinger for diverse diagnoser og misbrug. Størstedelen af vores elever har stoppet flerårige forbrug af narkotika, cigaretter og sidst men ikke mindst antidepressiv medicin.

The Art of Peace er støttet af kommunen og du kan henvises til os, hvis du kæmper for at finde din vej. Hos The Art of Peace betragter vi vores elever som sårede krigere, som vi lærer at kæmpe videre.

The Art Of Peace er baseret på den højeste form for kampkunst.
At vide, at man er sin egen værste fjende.