Besøg af os

Det betyder meget for os, at gøre opmærksom på kampkunstens filosofi. Derfor tilbyder vi, at besøge din skole som gæstelærere. Vi har sammensat et modul af halvanden times varighed bestående af selvværds-øvelser, selvforsvar og filosia, hvor vi taler om “den indre kamp”. Man kan sige at modulet er et kort indblik i vores metoder. I undervisningen lægges der stor vægt på disciplin og konsekvens. Gennem både fysiske og mentale øvelser, håber vi på, at sætte gang i deltagernes tanker og på den måde gøre vores til, at udvikle “Hvide krigere”, som kæmper for en bedre verden.

Vi besøger ikke kun skoler, men er også på besøg i virksomheder, da “den indre kamp” foregår i alle. Kampkunstens filosofi kan i høj grad også anvendes til at forbedre arbejdsmoralen og stemningen på arbejdspladsen.

Vil du/I hellere besøge os? Kom endelig!
Vi tilbyder selvfølgelig også at du/I kan komme på besøg hos os. Her har vi de optimale muligheder for at vise dig/jer hvad vi arbejder med til dagligt. Du/I får et indblik i vores hverdag, vores lokaler og stemningen. Vi har altid haft den holdning, at man skal besøge vores “hjem” for at danne sig det bedste indtryk af vores overbevisninger.

Kontakt os venligst for priser.

The Art Of Peace handler ikke om at vinde, men om at overleve.